Sobre mi

Hola, som na Bea. Som i visc a Mallorca i, després de viure fora de sa roqueta una època més llarga del que esperava (fins i tot pensava que ja no hi tornaria a viure mai més), puc dir que estic enamorada d'aquesta terra que sembla que estigui lluny de tot. 

                       

Em vaig formar per ser mestra de música però me vaig desviar del camí: m'encanta cuinar i em declaro dolç-addicta sense remei. 

Vaig fer el meu primer pa de pessic que tenia deu anys. Era de xocolata i tot el que podia sortir malament, va sortir malament: em vaig descuidar d'afegir la llet, em vaig cremar ficant-lo al forn, se'm va rompre quan el treia del motlle i estava dur com una pedra. Jo plorava i el volia llençar però ma mare em va dir que em tranquilitzés i que anés a renart-me les mans per sopar. Després de sopar va treure el meu pa de pessic, el va repartir i la meva família se'l va menjar. Jo no. Ells menjaven, em miraven i reien de lo dolent que estava. Fins que em van fer riure. "La próxima vez te saldrá mejor". Aquella frase em va fer tornar-ho a intentar un i un altre cop fins aconseguir-ho.

Ara m'hi dedico, tant a la pastisseria creativa com a la tradicional. Si voleu un cop de mà per fer les vostes festes i celebracions més vistoses, originals i dolces no dubteu en contactar-me al meu mail: dolsaddicte@gmail.com.

Fins aviat!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips